Winner account
"Devil Daggers is a fast-paced shooter"
Tak, ja poproszę.
Winner account
dziękuję serdecznie
czyste, ale suszarka była zepsuta i teraz mam worek pełen mokrych ubrań i nie mam nawet gdzie ich rozwiesić
położyłem obok komputera, może jego ciepło pomoże
Winner account
o super, jako że nie mam węchu to mi się to przyda (to nie sarkazm)
jakich to pożytecznych rzeczy można się nauczyć na forum o rejmenie
Na razie nadal leżą wilgotne w torbie obok mojego komputera, suszę je na bieżąco jak akurat potrzebuję
Miałem dzisiaj pierwsze wykłady, i zapowiada się hardkorowo
Podobno 20% uczniów odpada pod koniec pierwszego roku
W ogóle mamy obowiązkowe zajęcia z robotyki na których budujemy te takie roboty z klocków lego które sprzedawali w 2006 roku, to pewnie byłoby całkiem ciekawe gdyby nie to że za bardzo boję się o przetrwanie żeby się bawić klockami
da napisał:
Na razie nadal leżą wilgotne w torbie obok mojego komputera, suszę je na bieżąco jak akurat potrzebuję
Miałem dzisiaj pierwsze wykłady, i zapowiada się hardkorowo
Podobno 20% uczniów odpada pod koniec pierwszego roku
W ogóle mamy obowiązkowe zajęcia z robotyki na których budujemy te takie roboty z klocków lego które sprzedawali w 2006 roku, to pewnie byłoby całkiem ciekawe gdyby nie to że za bardzo boję się o przetrwanie żeby się bawić klockami
Hej, Lego Mindstorms? Mieliśmy je na informatyce rozszerzonej w gimnazjum
Serio? Jak doświadczenia z nimi? Pisaliście oprogramowanie do nich w javie czy w tym ich tam legowym własnościowym języku?
da napisał:
Serio? Jak doświadczenia z nimi? Pisaliście oprogramowanie do nich w javie czy w tym ich tam legowym własnościowym języku?
Niewiele pamiętam, ale na pewno nie używaliśmy javy, jakiś legowy język jeśli nawet nie klocki ala Game Maker. Nawet fajna zabawa, robiliśmy robota który sortował kulki według kolorów, albo takiego który podążał po czarnej linii na biurku, itd.