Cóż, wygląda na to że to zupełne podstawy xD
Widziałem kiedyś też gdzieś na internecie faceta który zrobił z tego automat do puszek czy coś w tym stylu
[html]<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ojbJXAl1ZHc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Winner account
ech chiny
Maker
Po wielu latach odpowiadam na ten oto post:
da napisał:
Fajnie całkiem! Na jaki uniwersytet idziesz?
Na Warszawski Uniwersytet Medyczny, kierunek lekarski, poprawianie matury na szczęści nie poszło na marne.
A Clash of Boom Gunners to jeden z bardziej unikatowo brzmiących tytułów, że też nikt nie wpadł na użycie tych słów do stworzenia tytułów gier...
Maker
Beep boop, I am a robot from the future.
Maker
Tak, ale jest martwe w środeczku. :U
Maker
Napisz o jedzeniu! Na przykład o jajkach na twardo w occie! Albo Lay... Walker'sach octowych! Albo frytkach z octem. Dlaczego anglicy mają takiego hopla na punkcie spożywania kwasu etanowego? xD
A ja pochwalę się, że pierwszą wejściówkę mam już za sobą. Nawet mnie z zajęć nie wyrzucili. :>
Hmm, co do jedzenia to z wyżej wymienionych powodów gotuję sobie sam Na przykład dzisiaj robiłem kurczaka z mocarellą. Generalnie to odkryłem że zmuszenie się do gotowania utrzymuje mnie jakoś w dyscyplinie i trzyma przy zdrowiu psychicznym, jak się złożyło że jadłem przez parę dni w stołówce to zaczynałem już trochę wariować
(może po prostu jedzenie było nieświeże)
O brytyjskiej kuchni mogę powiedzieć tylko tyle co widziałem w jakimś programie kulinarnym który oglądałem z dziewczynami z okazji dnia puddingu (?), no i z tego co gotują ludzie, ale raczej nic szczególnie specjalnego u nich nie widziałem
Gratuluję zajęć! Ja dzisiaj po raz pierwszy miałem te zajęcia z robotyki gdzie budujemy robota z lego, i nie napawa mnie to optymizmem. Trafiłem do mega złej grupy, i to nie złej pod względem umiejętności tylko takiej mega źle dobranej gdzie wszyscy patrzą na siebie spode łba, generalnie to słabo widzę swoje szanse