Winner account
;_;
odtańczyłem jakieś szamańskie rytuały i przeszło, ale nie gwarantuję działania
https://drive.google.com/open?id=0B5eLG … Glnblo5X28
Winner account
o, elegancko, zaraz sprawdzę
Edit: Działa, polecam tego allegrowicza
Ostatnio edytowany przez Azkartan (2017-09-08 22:08:22)
Winner account
A w sumie to może być, strasznie banalna ta gra
Tylko że coś mi w wyścigach się crashuje
(btw obrazki w sygnaturkach ci się zepsuły :v)
Winner account
Dobra,zbieranie lumków w trybie wyścigu jest nadal trudne xD
Winner account
każdy wchodzi z nadzieją że ktoś coś napisze
czirs btw
Nareszcie mi podłączyli internet w akademiku, czuję że żyję
Jest nawet całkiem fajnie w anglii, ale nie mogę zrozumieć często ludzi bo mają za gęsty akcent
Maker
W sumie obecnie to Anglia przybyła do nas, od kilku dni cały czas pada, słońca jest jak na lekarstwo i utrzymuje się przez całe dni delikatna mgła. A do akcentu w końcu się przyzwyczaisz, pewnie nawet będziesz w stanie określić skąd kto pochodzi właśnie po akcencie.
Jestem teraz w podobnej sytuacji do Ciebie da, mianowicie za kilka będę przeprowadzał się już do Łorsoł na studia. Będzie ciekawie.
Fajnie całkiem! Na jaki uniwersytet idziesz? Byłem przez chwilę na politechnice warszawskiej, bo składałem tam papiery jakbym się nie dostał od anglii i musiałem osobiście potem przyjechać tam i podpisać że jednak nie chcę. Nawet całkiem ładny budynek
Z tym akcentem to zauważyłem że czasami sam już kończę zdania z brytyjskim akcentem trochę, ale często też brzmię jakbym był niemcem, więc muszę trochę pracować
Przeglądam ostatnio listę gier które kupiłem na humble bundle, i zorientowałem się że w przeciągu ostatnich 6 miesięcy kupiłem grę "Her Story" jakieś 5 razy
z czego ostatnio wczoraj na gogu
welp, chce ktoś kod?