Maker
Może to jakiś bug nieprzewidziany ficzer? Chyba słyszałem, aczkolwiek nie miałem nigdy okazji zagrać.
Winner account
To jest całkowicie przewidziany ficzer, jest nawet w trailerze. Bardzo fajna gra, sporo opcji dzięki którym można uzyskać bardziej oldskulowy wygląd, np. pikselizacja czy ograniczona paleta kolorów.
O, tu trailer.
[html]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/VN1N05WmiqU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Ostatnio edytowany przez Azkartan (2017-08-24 20:40:09)
Winner account
jezu ale martwo bez tego da nikt nie ma co pisać chryste panie
Winner account
mnb jak tam życie
btw link jak się kliknie na sygnaturkę lilly ci nie działa, pewnie już od długiego czasu i pewnie o tym wiesz ale whatever
Ostatnio edytowany przez Azkartan (2017-08-31 06:04:12)
Winner account
Skończyłem wątek Lilly i Hanako w Katawa Shoujo
:c
Winner account
A i jeszcze chciałem wincy to pobrałem sobie wersję beta i przeszedłem ścieżkę Hanako
TO BYŁ BŁĄD ;_;
Azkartan napisał:
A i jeszcze chciałem wincy to pobrałem sobie wersję beta i przeszedłem ścieżkę Hanako
TO BYŁ BŁĄD ;_;
A tak, słyszałem nieco o tym co tam się dzieje i nawet nie zamierzam tego sprawdzać :S
Winner account
Gee Hanako nie ma nawet jednego dobrego zakończenia i ląduje w psychiatryku brrr, dopiero ze ścieżki Lilly można odskoczyć i odblokować dobre zakończnie Hanako ale kończy się tym że zachodzi w ciąże no po prostu xD
Winner account
Dobrze że to zmienili, w ogóle kurczę nie spodziewałem się że ta "gra" będzie taka wciągająca. Muzyka też jest świetna
Hej, jednak LastPass mi zachował hasło do forum, więc mogę pisać z laptopa!
O dusku słyszałem, chyba obczaję kiedyś. W ogóle trochę mi imponuje że ktoś był tak balsy żeby zrobić grę w estetyce "source port quake'a z filtrowanymi teksturami wyglądającymi jak błoto"
Winner account
Ano, zapewniam że gra się w to świetnie, muzyka też jest genialna
Winner account
ja tez bo dobre
we no zrzuc tego raymana m pls
Ostatnio edytowany przez Azkartan (2017-09-07 19:54:40)