Maker
W sumie racja, mój błąd. Pewnie tak uznałem przez to że mam teraz psychologię jako przedmiot (dość niewielki, ale jednak), a niektóre aspekty filozofii w jej omawianiu używaliśmy.
Jako przedmiot psycho wydaje mi się całkiem przydatna, ale książki do niej są strasznie nieprecyzyjne. Jedną, zbiorczą musiałem przeczytać do kolokwium. Wiele niepotrzebnego wydłużania treści.
Też miałem psychologię, myślałem że przez nią nie zdam matury, cudem dostałem 4 jakoś (a to i tak już po porzuceniu rozszerzenia)
Za dużo pamięciówki dla mnie. Na egzaminie zdałem tylko dlatego że wymyśliłem jakieś lipne badania z fałszywymi nazwiskami i nikt nie sprawdził x
Nie mogę przestać patrzeć na to forum pod względem PHP'a.
Normalnie widzę te skrypty które pytają serwer SQL o posty i wysyłają je do mnie w ładnej oprawie wizualnej, pełnej kodu HTML i CSS.
Nie. Nie zwolnię. Technikum Informatyczne zmieniło mój pogląd na strony internetowe. Doceniam wysiłek w nie włożony.
A tak poza tym. Jak ja patrzę na plusy i minusy mi dane to czuje takiego raka .
Maker
Dużo w nich azk- Adasia
Bardzo dużo. Byłem najbardziej wkurzającym użytkownikiem na forum pamiętam.
Pamiętam też, że Executor dał mi bana, a ja się zorientowałem o tym miesiąc po unbanie.
DaimeneX napisał:
Nie. Nie zwolnię. Technikum Informatyczne zmieniło mój pogląd na strony internetowe. Doceniam wysiłek w nie włożony.
A tak poza tym. Jak ja patrzę na plusy i minusy mi dane to czuje takiego raka.
Taak, w sumie rozumiem. Właściwie to PHP potrafi być nieco traumatyczne z tego co słyszałem x
Sam właśnie muszę oddać jeszcze jutro przed 14 jedno zadanie z cyberbezpieczeństwa, ale już mi się nie chce nad tym pracować dzisiaj bo dopiero co wysłałem im program z Javy.
I pomyśleć że planowałem że zrobię jeszcze pracę z baz danych przed powrotem do polski, mimo że jest na styczeń. Chyba byłem trochę optymistą