Maker
Cóż, gry były atakowane za brak czarnych. xD
Z tego co słyszałem to ogłoszenie to prawdopodobnie fake. I moje zdanie jest podobne do Azkartana, za mało siedzę w tym uniwersum aby móc się o to burzyć.
Czytałem wszystkie książki trzy razy i grałem w gry, i w sumie też nie mam zbyt silnego zdania x
W sumie to pewnie byłoby trochę dziwnie jakby ciri była kolorowa, ale też nie aż tak bardzo dziwnie. Serial obejrzę i tak
Maker
Tak czy owak dzięki temu zrobiło się o tej produkcji głośno. Ciekawe jak im to całościowo wyjdzie.
Właśnie wprowadziłem się do nowego mieszkanka w anglii, i odkryłem że poprzedni lokator zostawił w szafie na górnej półce zakurzoną czarną fedorę
Czy to omen
mnb napisał:
Telltale upadło
wooooooot
Z tego co ujawnili, od czasu pierwszego sezonu TWD żadna gra (z wyjątkiem minecraft story mode) nie przyniosła im w ogóle zysku
wtf
Jak to jest możliwe x
Maker
Nie dziwię się jakoś szczególnie. Wyczerpanie materiału. Za bardzo poszli w ilość.
No dobra, ale wszyscy myśleli że oni ciągle robią gry według tej samej formuły bo to się sprzedaje
A tu wychodzi że brnęli tak dziwnie
Ok, najwyraźniej anulowali sezon 3 thewalkingded is zamiast tego to 25 osób które nadal mają będzie pracować nad serialem o minecrafcie dla netflixa
Że co.
da napisał:
No dobra, ale wszyscy myśleli że oni ciągle robią gry według tej samej formuły bo to się sprzedaje
A tu wychodzi że brnęli tak dziwnie
dokładnie to
Ciekawe kto wykupi ich marki, może THQ Nordic, ci to ostatnio wszystko skupują
Ja słyszałem inicjatywę żeby gearbox podkupił writerów tales from borderlands żeby pisali im nowe borderlandsy
Nie grałem, ale wszyscy mówią że to były najlepsze gry telltale i że uczyniły świat borderlandsów dużo ciekawszym niż gry gearboxa, więc może trochę nawet propsuje