Maker
Jasne jasne. Po prostu znienawidziłeś te zwierzaki za to co stało się po Raymanie 3. xD
A co do niego, to czuję potrzebę ponownego jego przejścia, najlepiej po polsku. Że też ta druga płyta nie chce mi się odtworzyć.
[html]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/8_I1GrvzxQQ" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/html]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Maker
Czapkę muszę wypróbować jak tylko zdam poprawkę. A skoro jest DLC to widać jakoś sobie radzi.
Hej, mam do was pytanie. Chciałbym pokazać ludziom moją grę i w ogóle, ale nie mogę nagrać żadnego lepszego filmiku niż ten powyżej, bo jestem nadal na wakacjach w polsce i "pracuję" na starszym laptopie. Wiem że niektórzy z was czasami coś nagrywają i mają kanały na jutube i w ogóle, czy ktoś z was byłby taki miły żeby przejść ten jeden poziom i nagrać go dla mnie? Gra nie jest wymagająca sprzętowo, po prostu mój komputer nie ma wsparcia sprzętowego do OBS i tak dalej. Jak coś to wspomnę o was w napisach końcowych czy coś
da napisał:
Hej, mam do was pytanie. Chciałbym pokazać ludziom moją grę i w ogóle, ale nie mogę nagrać żadnego lepszego filmiku niż ten powyżej, bo jestem nadal na wakacjach w polsce i "pracuję" na starszym laptopie. Wiem że niektórzy z was czasami coś nagrywają i mają kanały na jutube i w ogóle, czy ktoś z was byłby taki miły żeby przejść ten jeden poziom i nagrać go dla mnie?
Gra nie jest wymagająca sprzętowo, po prostu mój komputer nie ma wsparcia sprzętowego do OBS i tak dalej. Jak coś to wspomnę o was w napisach końcowych czy coś
Jeśli nagranie w 16:10 ci nie straszne, to hej, czemu nie :v
Admin, którego nigdy nie ma
da napisał:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=237448663526500&id=231784880759545
Ktoś napisał recenzję mojej gry!
Co się podziało
Da wrzuca gry na Steama?1
Pobieram
Admin, którego nigdy nie ma
Ano trochę
Jak się pojawię następnym razem, to może gry raymanika będą na Steam
da napisał:
wysłane powinno być!
Nagranie poszło na PW, jeśli miałbym coś poprawić daj mi znać, bo z jakiegoś powodu HUD doomowy został
Od tych królików nie idzie się odpędzić ;_;
Hmm, miałem nadzieję że ci poślę razem z moimi ustawieniami, chyba nawet nie miałeś przybindowanego M2, w ogóle szacun że udało ci się przejść wszystko tylko z domyślnym meele atakiem, ja bym nie potrafił
W każdym razie w ustawieniach możesz sobie przypisać attack2/alternative attack do mouse2, i wtedy możesz rzucać bomby i ciskać narzędziem jak bumerangiem. To pewnie trochę ułatwia grę x
Hud to nawet spoko, ale jedyne z czym mam problem to ten duży brzydki domyślny zielony crosshair, to też moja wina bo myślałem że się w ustawieniach zapisze. Trzeba wejść w menu -> options -> hud options, ustawić Crosshair shows health na false, zrobić Scale crosshair żeby był taki dość mały, i ustawić Crosshair color na biały. Jeśli masz cierpliwość nagrać jeszcze raz to byłbym bardzo wdzięczny, w sumie to masz lepszego skilla w moją grę niż ja
W sumie nie ma nic copyrightowatego tam, chyba nawet mogę zapostować tak po prostu x
https://drive.google.com/file/d/17aaNiC … sp=sharing
Dzięki, gra chodzi dużo płynniej jak się wejdziesz w Options menu → Display options → OpenGL options → Texture options i zaznaczysz opcję "Precache GL textures". Wtedy musisz zrestartować, i gra już chodzi lepiej (tylko się dłużej poziomy ładują). Aha, i jak masz za mało RAMu to może ci zcrashować grę Więc chyyba muszę jednak trochę zmniejszyć te sprity wrogów trochę