Co masz na myśli? E3?
(also nie dostałem tamtej pracy)
(also czemu ludzie narzekają na cyberpunka że za kolorowy, wtf)
(also solo fajny film)
da napisał:
Co masz na myśli? E3?
ta, mieli pokazać nowego Splinter Cella, nie pokazali
smutek
da napisał:
(also nie dostałem tamtej pracy)
rip
da napisał:
(also czemu ludzie narzekają na cyberpunka że za kolorowy, wtf)
nie mam pojęcia, najwyraźniej cyberpunk musi być zawsze szary albo sraczkowatobrązowy :v
ale szczerze nie rozumiem też hype'u na ten trailer, minęły jakieś 3 lata i pokazali po prostu sztampowy trailer CG, jakby podpisali to Watch Dogs 3 i i zmienili logo cdp na ubi to nikt by nawet okiem nie mrugnął
da napisał:
(also solo fajny film)
nie wiem nie widziałem, w sumie chyba jeszcze nie widziałem żadnych disneyowskich SW
Last jedi było spoko, ale ludzie tego strasznie nienawidzą z jakiegoś powodu, I w ogóle tego nie rozumiem.
mnb napisał:
ale szczerze nie rozumiem też hype'u na ten trailer, minęły jakieś 3 lata i pokazali po prostu sztampowy trailer CG, jakby podpisali to Watch Dogs 3 i i zmienili logo cdp na ubi to nikt by nawet okiem nie mrugnął
No nie wiem, ten trailer ma bardzo fajne viby, brzmi jak taka "cyberpunkowa przygoda" dla mnie. Podoba mi się to że jest bardzo kolorowy, ale jednak każda pojedyncza klatka krzyczy "high-tech low life" w taki bardziej oryginalny sposób.
Ale reputacja cd-projekt RED ma pewnie coś do rzeczy tutaj, wiedźmin 3 był mega dobrze przyjęty (wiedźmin dwa z resztą też), w dodatku gra sprzedawana za grosze w porównaniu z cenami gier na zachodzie. Weź jeszcze pod uwagę że prowadzą Gog, i dużo bardziej "konsumencko świadomych" graczy z zagranicy uważa ich za "zbawców branży", tak jak kiedyś Valve.
Przez parę miesięcy zawsze pisałem na uczelni "aeou" jak musiałem coś zprintować żeby sprawdzić kod
Widziałem że wykładowcy to widzą więc aż sprawdziłem w internecie czy to nie jest w jakimś slangu jakieś przekleństwo / chwała białej rasie żebym nie zostawił w kodzie na sprawdzenie
A tu prosze tylko, pozdrowienie astronautów c:
da napisał:
Widziałem że wykładowcy to widzą więc aż sprawdziłem w internecie czy to nie jest w jakimś slangu jakieś przekleństwo / chwała białej rasie żebym nie zostawił w kodzie na sprawdzenie:
Wykładowcy pewnie dumni byli, że student taki (wszech)światowy :v
A nowy FF, to znaczy który? Chodzi o tego Quantum, czy jakiś ostatnio update był?
Azkartan napisał:
olso dzisiaj kupiłem Half-Life'a na PS2, czuję ekscytacje bo coop i zmiany graficzne które mnie jarają (powód dla którego kupiłem Rayman Revolution) ale też strach bo w sumie nie wiem w jakim stanie do mnie przyjdzie
to skąd żeś ty go zamówił że musisz się obawiać o jego stan :v
Ja dawno temu kupiłem w niemczech, więc jest z robotami i w ogóle
mnb napisał:
A nowy FF, to znaczy który? Chodzi o tego Quantum, czy jakiś ostatnio update był?
Mam na myśli quantum, już od dawna już mnie mój laptop wkurzał bo chodził mega wolno, ale jak zaktualizowałem to przynajmniej przeglądarka chodzi szybko no i jest niebo vs ziemia