[html]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/1POLfc_AO5A" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/html]
da napisał:
Tylko że to jest ten moment kiedy powinienem się uczyć do matury! Już i tak zmarnowałem zeszły tydzień robiąc tego moda i mam ze 4 eseje do napisania, włączając w to jeden który jest 20% mojej matury
Dobra, jak to śpiewał Eminem, you only get one shot, do not miss your chance to blow, 'cause opportunity comes once in a lifetime yo, maturę można powtórzyć, a jak coś wygram to do końca życia będę miał co w CV włożyć
Prorocze, właśnie piszę CV i szukam tych starych linków to artykułów newsowych wszędzie x
Dobrze że zrobiłem obrazek z referalsami żeby się pochawalić, moddb usuwa a tak to mam te wszystkie niemieckie/francuskie portale w garści
Maker
Przezornyś. Szukasz roboty na wakacje czy może dłużej?
Zazdroszczę też błogiego stanu bycia już po sesji. Tym bardziej, że coraz trudniej jest mi się skupiać na nauce. A egzaminy za pasem. :<
Na wakacje tylko. Ponieważ ludzie którzy zrobili superhota są w moim mieście, a rodzice mnie zmuszają żebym coś sobie znalazł, zastanawiam się czy nie wysłać im jakiegoś maila i zapytać czy interesowałoby ich wzięcie kogoś na praktyki. Zawsze lepsze to niż w firmie przędzalnianej.
Maker
Ślij, tym bardziej, że już wcześniej wykazałeś zaangażowanie. Nie daj o sobie zapomnieć.
Winner account
oof TotalBiscuit nie żyje
Właśnie robię grę którą wrzucę na steam żeby lepiej wyglądało w CV. Może dam lipną opcję "Fov slider" w opcjach żeby go upamiętnić, obok jakiegoś małego "RIP John Bain, 1984-2018".
[*]
Maker
Obama tak naprawdę jest przedstawicielem Xen i chciał aby nie ujawniono za dużo faktów na temat jego rasy opinii publicznej.
Winner account
Nie chce mi się już grać w tego gothika 2, wiem że to dziwne ale za duży mi się wydaje, w dzienniku mam miliard questów rozpoczęte a skończone tylko 3 albo 4 i kto wie gdzie iść i co robić, bardziej mi się podobał ten "skompresowany" świat w gothiku 1
Nie chce mi się już grać w to dorosłe życie, wiem że to dziwne ale za duży mi się wydaje, w dzienniku mam miliard rzeczy do zrobienia a skończone tylko 3 albo 4 i kto wie gdzie iść i co robić, bardziej mi się podobał ten "skompresowany" świat w dzieciństwie
Maker
Czy można to już uznać za pastę?
Azkartan napisał:
Nie chce mi się już grać w tego gothika 2, wiem że to dziwne ale za duży mi się wydaje, w dzienniku mam miliard questów rozpoczęte a skończone tylko 3 albo 4 i kto wie gdzie iść i co robić, bardziej mi się podobał ten "skompresowany" świat w gothiku 1
mówiłem, że dwójka gorsza