Byłem przedwczoraj u znajomego z dzieciństwa, i wspominaliśmy sobie granie razem w Raymana. Zwłaszcza w R:Arena na jego xboxie... To była wspaniała gra, chyba najlepsza ze wszystkich wersji M (a było ich chyba z dwieście).
To mi z kolei przypomina że nie grałem w raymana 3 tak od 10 lat (nie licząc bardzo krótkiej próby odpalenia wersji z CD-Action na winie, co to się zacięła po pierwszym poziomie).
W ogóle kupiłem po raz pierwszy od dawna CD-Action i chyba się przerzucili w ogóle z płyt cd na kody, już tak całkowicie. Trochę szkoda, mam tych płyt od nich tak z dwieście. No i tek koleś który pisał do nich kiedyś z więzienia i narzekał na konieczność internetu do aktywowania niektórych będzie mega wkurzony x
da napisał:
Byłem przedwczoraj u znajomego z dzieciństwa, i wspominaliśmy sobie granie razem w Raymana. Zwłaszcza w R:Arena na jego xboxie... To była wspaniała gra, chyba najlepsza ze wszystkich wersji M (a było ich chyba z dwieście).
To mi z kolei przypomina że nie grałem w raymana 3 tak od 10 lat (nie licząc bardzo krótkiej próby odpalenia wersji z CD-Action na winie, co to się zacięła po pierwszym poziomie).
W ogóle kupiłem po raz pierwszy od dawna CD-Action i chyba się przerzucili w ogóle z płyt cd na kody, już tak całkowicie. Trochę szkoda, mam tych płyt od nich tak z dwieście. No i tek koleś który pisał do nich kiedyś z więzienia i narzekał na konieczność internetu do aktywowania niektórych będzie mega wkurzony x
Ta, jakiś czas temu już. Idzie niby za tym niższa cena Chociaż czasami wracają jeszcze do płyt od czasu do czasu (i cena wraca do 15 zł...).
da napisał:
https://thispersondoesnotexist.com/
a ta stronka jest w sumie na tyle dobra, że aż ciężko zaufać, bo równie dobrze mogłaby podstawiać zdjęcia prawdziwych ludzi i nikt by się nie zorientował :v
Czasami widać że na przykład jakaś część ciała/otoczenia jest zdeformowana, albo że czapka zamienia się we włosy
Generalnie to dosyć przerażające to jest czasami x
da napisał:
Hej mnb, to tłumaczenie nad którym pracowałeś, da się gdzieś je jakoś pobrać? Bo nie mogę znaleźć nigdzie.
https://polishroute.pl/2018/12/pelne-spolszczenie/
zapraszam :v
Winner account
rin best girl