Tak, właśnie znalazłem Dementuim na filmiku p.t. "5 most graphically impressive DS games". Generalnie to w ogóle miałem mało pojęcia o grach na DSa, więc dobrze sobie popatrzeć.
Maker
Potwierdzam słowa mego przedmówcy! A Gerardo to pewnie że ten po lewej.
Maker
Zobaczymy jak to będzie wyglądało w serialu, ale tak na teraz Cavill wydaje się zbyt gładki. Geralt co prawda nie był żadnym Quasimodo, ale parę szram by mu się przydało.
Maker
Dostałem w końcu w moje łapki moje padziątko do PS3, które pożyczyłem znajomemu. Chciałem zagrać na nim w Street Fightera IV, ale póki co się od niego odbiłem. W ogóle nie mogę wstukać nawet prostszych combosów.
Macie jakieś doświadczenie w bijatykach i poradzicie co mogę robić źle? xD
Moją ostatnią bijatyką w którą grałem dłużej był pierwszy Mortal Kombat jakieś dobre 15 lat temu, więc ja raczej nie pomogę, generalnie odbijam się od tego gatunku strasznie
Rayus napisał:
Zobaczymy jak to będzie wyglądało w serialu, ale tak na teraz Cavill wydaje się zbyt gładki. Geralt co prawda nie był żadnym Quasimodo, ale parę szram by mu się przydało.
Moja dziewczyna ma crusha na geralta odkąd pokazałem jej wiedźmina parę dni temu, i teraz nie wiem co robić
Z jednej strony duma bo polska, z drugiej strony jestem zazdrosny
(jedyna bijatyka w jaką grałem w życiu to divekick)
Maker
A był wesoły, w moim Lublinie odsłonięty został wielki maszt z flagą. A mój znajomy organizował sesję RPG w Warhammera.
11 listopada w anglii są 2 minuty ciszy bo [html]<s>tak bardzo nienawidzą polski</s>[/html] obchodzą zakończenie 1 wojny światowej x