Maker
da napisał:
Najbardziej mnie bawi że podobno z origin story raymana zrobili paragraf w instrukcji (której nie miałem okazji przeczytać bo grałem w wersje z psn)
Głupio z ich strony. Origins w tytule tylko dla ozdoby. I zgadzam się z przedmówcami, szkoda że nie została bardziej rozwinięta ścieżka fabularna z 2. Mimo że dla mnie najbardziej kultowa jest 3 (bo w nią najwięcej grałem), to jednak klimat i fabuła najbardziej intrygowały mnie właśnie tam. Dlatego chciałbym zagrać w nią w jakiejś tyćku odświeżonej formie.
Co do Sonica nie mam nic do powiedzenia. Nie grałem w żadną część dłużej niż godzinkę-dwie. Mając wiek wczesne naście czytałem sobie analizy fabuły na Wikiach (Shadow > Sanic), ale nic już teraz z niej nie pamiętam.
Za to widać, że wszelkie media lecą teraz strasznie na nostalgii: filmy, gry, seriale etc. Ciekawe czy ma to szansę kiedyś się przejeść.
Rayus napisał:
Za to widać, że wszelkie media lecą teraz strasznie na nostalgii: filmy, gry, seriale etc. Ciekawe czy ma to szansę kiedyś się przejeść.
Ta, jest teraz fala na żerowanie na nostalgii, najpierw była 8-bitowa grafika a teraz fala remasterów i remaków. Troszkę to już się chyba przejada, ale liczę że dostaniemy jescze jakiś fajny remake 2jki zanim moda zaniknie
Maker
A co Rejmenów, to na Google Play jest za darmoszkę jedynka. :> Klik!
Ostatnio edytowany przez Rayus (2018-04-18 19:06:08)
Winner account
Już chyba od dłuższego czasu, no i gra się w to wyjątkowo niekomfortowo na dotykowym ekranie (jak w prawie wszystko)
Maker
Cóż, niestety muszę się zgodzić, sterowanie dotykowe ssie. Żebym to ja miał przy sobie pada.
Maker
Ach, przed nimi zawsze nabiera się nagle chęci na sprzątanie, pranie i generalnie wszystko co nie jest nauką. xD Ale trochę przeraża mnie wizja pisania już za 2 miesiące egzaminów. Materiału po pachy, a nie chciałbym mieć poprawki we wrześniu. ;-;
A żeby było jeszcze pikantniej, jeśli nie zdam, to na mojej uczelni jak w żadnej innej w Polsce nie ma na pierwszym roku warunku. :')
to znaczy, ty martwisz się że masz egzaminy za dwa miesiące, ja pierwszy egzamin jutro i dosłownie zacząłem się uczyć tak z tydzień temu, więc trzęsę portkami x
byle do 40% z każdego i będzie dobrze
(też nie wiem czy jak nie zdam to mam jakąś drugą szansę)
Maker
Nie no, zdamy wszystko. Jak nie my to kto?
W sumie to wiele potencjalnie lepszych osób. Ale i tak zdamy.
Ja jako zachętę obiecałem sobie, że złożę sobie za odłożoną mamonę peceta dopiero po tym, jak wszystko zdam. Więc albo w lipcu, albo we wrześniu. I w sumie wrzesień pewnie byłby bardziej opłacalny patrząc na to, co dzieje się na rynku przez kryptowaluty. xD
Ta, o ile ceny nie podskoczą jeszcze x
Ja się śmieję że przy odrobinie szczęścia będę mógł przeżyć z moją średniawą kartą graficzną z 2014 aż do 2020
[html]<iframe width="1280" height="720" src="https://www.youtube.com/embed/wEpJU3xqeSE" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>[/html]
Maker
Tego meme nigdy nie ogarnę. Niemniej jednak w tej formie jest moim zdaniem lepszy.
A wracając o kompukterów, to ja ostatnie kilka lat jadę głównie na integrach, bo komputer w którym mam szalonego GTX 650 jest przez 90% czasu zajmowany przez mojego tatę do pisania różnych naukowych rzeczy. Więc byłby to pierwszy piecyk na którym nie musiałbym bawić się w LowSpecGamera. xD
A jako boss w Mrocznych Duszkach, SPLENDID!
Ostatnio edytowany przez Rayus (2018-04-25 22:32:54)
Tak w ogóle to widziałem recenzję tego filmu z którego jest globglogabgalab, I to jest jakaś dziwna chrześcijańska propaganda która uczy dzieci że czytanie książek jest złe...?
I w ogóle ma masę jakichś dziwnych mega wątków które są trochę pseudo-orwellowskie momentami
Maker
Nie myślałem że to coś mogło powstać w jakimkolwiek celu. Zaintrygowałeś mnie tym filmem. xD
A byliście może na najnowszych Avengersach?