Admin, którego nigdy nie ma
Niemożliwe, że się stało co się stało
Gratulacje zanajdłużenia najdłuższego wątku na forum
da napisał:
Pamiętacie jeszcze CreepyBufetTV?
[html]<iframe width="854" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/-NFXlqKaWKo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
nie mam zielonego pojęcia co to
da napisał:
Legendarny to był taki user na tym forum, to długa historia
miałem na myśli sam CreepyBufetTV, "siemaaa jestem legendarnyyy" się nie zapomina xD
Nie pamiętam do końca jaki był tok rozumowania za tym kanałem, ale ostatnie wakacje aleksa to jedyna gra którą udało im się przejść do końca zanim im się znudziło
Tak swoją drogą, elka ma nawet trochę talent lecplejowski, przyjemnie się ogląda. Ma ktoś linka do jego głównego kanału?
da napisał:
Nie pamiętam do końca jaki był tok rozumowania za tym kanałem, ale ostatnie wakacje aleksa to jedyna gra którą udało im się przejść do końca zanim im się znudziło
Tak swoją drogą, elka ma nawet trochę talent lecplejowski, przyjemnie się ogląda. Ma ktoś linka do jego głównego kanału?
Sam właśnie miałem cię o to pytać, zgaduję że go usunął
edit.
http://www.raymanfangame.pun.pl/viewtopic.php?id=1482
Znalazłem temat o naszych kanałach YT, kanał Legendy nie istnieje
kruci, do dziś pamiętam jego recenzję castlevanii
wspominkowy screen
Problem z tabletem?
W sumie to ja też poustawiałem jako prywatne wszystkie te filmiki z raymanem które robiłem jak byłem mały, jeszcze by mi ludzie oglądający trailer portalhota odgrzebali
Nie dziwię mu się że dał sobie spokój, 19 subskrybentów to trochę słabo
Ja z moim kompletnie utylitarnym podejściem do kanału i brakiem jakiegokolwiek contentu mam 15
da napisał:
Problem z tabletem?
Nie, po prostu przypomniałem sobie że w ogóle go mam
Ja tam na jego miejscu bym ten kanał zostawił, mam sentyment do takich staroci, mimo, że często bardzo ciężko się to ogląda po czasie
Ja mam w domu 3 tablety, z czego żaden nie działa bo zgubiłem te takie elektroniczne ołówki a nie da się ich kupić osobno nigdzie oczywiście
Jeśli kiedyś jeszcze kupię sobie tablet to tylko w mieszkaniu gdzie sam sobie będę sprzątał
Winner account
nadal czekam
pamiętacie jak raymanik założył stronę na wikipedii i wikipedyści się zastanawiali czy rayman 5 powrót brzytwobrodego to prawdziwa nowa gra ubi
Winner account
kurcze raymanik to był dobry koleś, ciekawe czy to był troll czy to wszystko jednak na serio