Admin, którego nigdy nie ma
[html]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QP1Uq9UPwSE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Tak było
Rayus napisał:
W końcu wiem o co zapytać. Dlaczego wybrałeś na swój awatar gif prezentujący szok końcowy da? xD
Szok końcowy? Plik nazywał się singularity.gif, i znalazłem go na stronie o czarnych dziurach
To był chyba pierwszy gif jaki widziałem w życiu i byłem zafascynowany że o, obrazek a się rusza łooo dam go na awatara w tym dziwnym forum o raymanie
Winner account
[html]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UmPmpUTr22c" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/html]
Maker
da napisał:
Plik nazywał się singularity.gif, i znalazłem go na stronie o czarnych dziurach
Czarne dziury zawsze spoko. Kiedy byłem w Łodzi tej zimy poszliśmy ze znajomymi do planetarium na film o nich. A rzeczony gif to chyba ilustracja ukazująca różnice w zachowaniu się cząsteczek w osobliwości i na jej skraju. Prawdziwe "zdjęcie" czarnej dziury zobaczymy na jesieni, kiedy w końcu superkomputery przeanalizują informacje zebrane wiosną przez EHT.
da napisał:
To był chyba pierwszy gif jaki widziałem w życiu i byłem zafascynowany że o, obrazek a się rusza łooo dam go na awatara w tym dziwnym forum o raymanie
To dopiero origin story.
Ostatnio edytowany przez Rayus (2017-05-26 10:53:43)
A ty studiujesz/uczysz się czegoś związanego z astrofizyką? Bo wygooglałem co to jest szok końcowy, i to nie jest określenie które bym zgadł do krzyżówki
Maker
Nah, jest to jedno z moich hobby. Ogólnie lubię zagadnienia dotyczące przedmiotów ścisłych, mimo tego że z matmy czy fizyki orłem nie jestem.
Zacząłem też co nieco wychodzić za zewnątrz w nocy w teleskopem. Ostatnimi czasy często mam w bezchmurne niebo i fajnie się powadzi obserwacje w akompaniamencie śpiewu ptaków i rechotu żab.
Wydawało mi się że widziałem kolegę którego nie lubię wczoraj w autobusie nocnym jak wracałem z imprezy
ale byłem trochę nawalony więc nie jestem pewien
Maker
Może był to jego sobowtór? Wynajął go żeby w razie czego zebrał za niego wciry od ludzi, którzy go nie lubią.
Albo Da często widzi kolegę którego nie lubi po pijaku zamiast białych myszek
Maker
Albo liczy go sobie do snu zamiast owiec.
..jeden kolega któego nie lubię..
..dwóch kolegów któych nie lubię..
..trzech kolegów których nie lubię..
..czterech..
Maker
Jeden kolega którego nie lubię. Jeden by wszystkimi rządzić, jeden by wszystkich znaleźć, jeden by wszystkich zgromadzić i w ciemności złączyć.
Maker
Ale ten jeden kolega...
PALINDROM TIME!